dinsdag 25 september 2012

l'Estate torna ancora 


Vorig jaar zomerden we onder meer in Berlijn, tussen de maffiosi op Sicilië en op het Noordzeestrand. De plaatjes die hier staan schoot ik dichter bij huis: in Groningen en Friesland. Maar ook deze 'estate' is alweer ten einde en ging weer veel te snel. De kachel brandt, mijn handen voelen koud. Maar hij komt terug hoor, de zomer. Tenminste, als ik Bennato moet geloven. 

Ben je er klaar voor? Zijn de stoelen aan de kant? Open dan het laatste linkje en ga lekker los. 
Dansen we rock & rollend naar de volgende zomer. Krijg je het warm van.

6 opmerkingen:

Rianne zei

Maakt niet uit dat je dicht bij huis bent gebleven. De plaatjes zijn schitterend.

bentenge zei

De plaatjes zijn zalig zomers.
Wij hebben geen kacheltje, onze warmte komt uit die metalen hangdingen, maar ze kan deugd doen, die toegevoegde warmte.
De (herfstige) knusheid sluipt als het ware het huis weer in. Lichtjes, zetelzitten, regen tegen de vensters,...

Anoniem zei

Ben je nu al met die blinde naar die mooie film geweest? Als hij weer heeft afgezegd: http://www.dickblogt.nl/alleen-is-maar-alleen/

LEHTI zei

Ook was ik nog in het Zuiden van Frankrijk, Rianne. Maar mijn eigen camera was toen stuk ;-)plaatjes moet ik nog van het kaartje peuteren.

LEHTI zei

bentenge, schaar die zinssnede maar onder het kopje literaire vrijheid'. Want zeg nu eens eerlijk 'de radiator brandt (en dat is nog fout ook) of 'de CV brandt', dat bekt toch niet?

LEHTI zei

Ja, anonieme Dick. Sterker nog, ik zit nu achter zijn pc. Dus ik maak geen gebruik van je aangeboden diensten, je lokte me alleen wel uit m'n tentje. En de film was mooi maar zoet. Gister zag ik 'm in het schap liggen in de winkel.